Op 19 september organiseert Interreg Vlaanderen-Nederland het event Funding: The Future. Die dag verneem je meer over de nieuwe subsidieperiode 2021-2027 en kan je input geven om het nieuwe programma mee vorm te geven.    

  
Funding The Future door Interreg Vlaanderen - Nederland
Programma:

Entomospeed is één van de bijna 80 projecten, gefinancierd vanuit Interreg Vlaanderen-Nederland. Inmiddels is het programma gestart met de voorbereidingen voor de zesde subsidieperiode.  

Het startschot wordt gegeven op 19 september, op het event ‘Funding: The Future’ in Oud-Turnhout. Op die dag kan je meer over de nieuwe subsidieperiode 2021-2027 van Interreg Vlaanderen-Nederland vernemen. Ook voor organisaties actief in de linsectenkweeksector relevant, want Interreg Vlaanderen-Nederland verneemt graag input zodat men het nieuwe programma zo sterk mogelijk kan vormgeven. Goede projectideeën of aandachtspunten voor dat nieuwe programma staan centraal.  

Het event kan nuttig zijn om potentiële partners te ontmoeten voor toekomstige projecten, maar ook om inspiratie op te doen. Er worden namelijk volop resultaten getoond van de huidige projecten.  Verwacht bijvoorbeeld een truck op waterstof, een mobiele waterzuivering, sport- en beweeginnovaties die je zelf mag uittesten, proevertjes van innovatieve aquacultuurproducten of op basis van insecten, demo’s van drones, robots en machines, en 3D virtual en augmented reality ervaringen. Ook ons project zal aanwezig zijn met een stand.  


  

> Meer details
 

 
Praktisch:
Datum:
donderdag 19 september 2019
Begintijd:
11u00
Eindtijd:
16u00
Locatie:
Alta Ripa II - Engelstraat 6, Oud-Turnhout
Gekoppelde thema's & sectoren: