Om startups in de agrosector een kans te geven, organiseerde Agropolis de AgroChallenge. De winnaars van die wedstrijd krijgen gedurende negen maanden een flexwerkplek in de incubator, toegang tot de AgroCommunity, coaching en begeleiding om hun startup te lanceren.

 
I-Delta wint Agrochallenge

Agropolis is een bedrijventerrein in het Limburgse Kinrooi dat vernieuwende agrarische bedrijvigheid wil aantrekken. Ondernemers die kansen zien in insecten voor food- en/of feed-toepassingen konden deelnemen.

I-Delta wil een partner zijn voor pioniers in de opkomende insectensector. De uitdagingen in de insectensector zijn groot en divers, en van groot belang voor een duurzame toekomst. I-Delta wil verschillende disciplines samenbrengen om de sector verder te helpen professionaliseren. Daarom is het bedrijf verkozen als een van de gelukkige winnaars.
 
Het Radius onderzoeksteam van Thomas More, dat zowel ervaring heeft met het kweken van insecten als de downstream processing ervan, is trots om I-Delta de komende maanden te coachen.
 
Meer info
Lotte Frooninckx - lotte.frooninckx@thomasmore.be
 
Gekoppelde thema's & sectoren: